Word donateur en steun onze vereniging!

Wilt u donateur worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt contact met u opgenomen door onze penningmeester.

Als u donateur donateur wordt van Muziekvereniging Dr. Engelhard, ondersteunt u onze vereniging financieel, waardoor wij steeds weer vernieuwende en verrassende concerten kunnen organiseren.
Een leuke bijkomstigheid: naast eeuwige roem mag je als donateur van Muziekvereniging Dr. Engelhard onze concerten gratis bezoeken!

Het donateurschap bestaat uit een jaarlijkse bijdrage. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. De minimale jaarlijkse bijdrage is €10,-.
Wij maken gebruik van een automatisch incasso systeem. Wij zullen u hiervoor eerst om een machtiging vragen. Het bedrag wordt daarna jaarlijks automatisch van de bankrekening afgeschreven. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze penningmeester. Dit kan ook via onderstaand contactformulier. 

3c434fa57dea38a590aa8b62dcedb33a

    In het kader van de Privacywetgeving maken wij u er op attent dat wij bij verzending van het contactformulier de volgende gegevens van u registreren: voornaam, achternaam en e-mailadres.

    Voor meer informatie met betrekking tot de Privacywetgeving verwijzen wij u naar de Privacyverklaring op deze site.